Rivièra Maison, pure schoonheid

Rivièra Maison, de schoonheid van eenvoud
Wie zijn huis graag mooi inricht gebruikt daarvoor het liefste materialen en woonaccessoires die stijlvol en tegelijkertijd tijdloos zijn. Je kan in dat geval bij veel merken terecht, maar het merk Rivièra Maison steekt er met kop en schouders bovenuit. Het ontwerpteam van Rivièra Maison is het hele jaar door bezig met het ontwerpen van de nieuwe trendlijnen voor het aankomende seizoen. Wanneer het nieuwe seizoen dan aanbreekt ligt de nieuwe collectie in de winkel. De materialen zijn overwegend neutraal wit met zwart van kleur, en er wordt veelvuldig gebruikt van glaswerk.

Een Nederlands kwaliteitsmerk
Je zou het niet zeggen wanneer je de Frans aandoende naam hoort, maar Rivièra Maison is een puur Hollands merk, opgericht in 1948 en tot op heden toonaangevend op gebied van woondecoratie. Kijk op Wooninstijl en laat je inspireren door de stylisten die zich de hele dag bezig houden met jouw grote passie; Rivièra Maison.

Charme voor elk seizoen
Wooninstijl wil jou altijd graag als allereerste de nieuwe collectie van het seizoen presenteren. Niet alleen tref je op Wooninstijl het volledige assortiment van Rivièra Maison, je treft er ook een keur aan inspirerende woonideeën om van jouw huis je thuis te maken. De woonideeën van Wooninstijl spreken iedereen aan. Je treft er niet alleen het standaard assortiment van de winkel, je treft er ook de webwinkels waar jij kan shoppen voor het volledige assortiment van Rivièra Maison.  Aangezien jij waarschijnlijk ook dol bent op aanbiedingen tref je niet alleen de verkoopadressen van RM; je treft er ook de webwinkels die op dat moment een aantal Rivièra Maison artikelen in de aanbieding hebben. Je zou er hebberig van worden.